Groeps trajecten voor jongeren

Wij geven uiteenlopende groepstrainingen in opdracht van verschillende organisaties. Voor, tijdens en na het sporten werken wij met onze deelnemers aan hun gedachten, gevoelens en gedrag. Ervaringsgericht leren in groepen wordt dat genoemd ????. Op een actieve, plezierige manier zetten we onze deelnemers letterlijk in beweging. Vanuit de fysieke beweging ontstaat ook beweging op het sociaal-emotionele vlak.

 

Sportplus voor Utrechtse MBO’s

Sinds 2012 werken wij samen met ROCmn en MBO Utrecht in het kader van preventie voortijdig schooluitval. Op drie middagen in de week nemen studenten deel aan de groepstrainingen. Aanmeldingen voor deze trainingen gaan via het ROC

 

Sportplus voor alle Utrechtse jongeren (13 t/m 27 jaar oud)

Samen met de Gemeente Utrecht werken we aan een specifiek project. O.a. door de beperkingen als gevolg van Corona zien we toenemende mentale problematiek onder de jongeren. Dit leidt tot stijgende aanmeldingen binnen de specialistische jeugdzorg. Om de druk op de gespecialiseerde jeugdzorg te ontlasten bieden wij groepstrainingen Sportplus voor alle jongeren uit Utrecht. Onder deskundige en aandachtige begeleiding krijgen jongeren de kans om te sporten en worden ze begeleid in het omgaan met hun mentale en sociaal-emotionele problematiek. Voorbeelden van trainingen in dit kader zijn:

Aanmelding voor deze trainingen kan via info@dewegvandeheld.nl

Trainingen aan klassen 

 

Klassen.jpg

 

Voor basisscholen, middelbare scholen en MBO’s geven wij trainingen aan klassen. Afhankelijk van de doelen/vragen die er spelen maken wij een aanbod op maat. We kunnen inzetten op thema’s als:

Wij geven de trainingen het liefst in de gymzaal op een actieve en bekrachtigende manier. We werken altijd in samenwerking met de leerkracht of docenten. Onderwijs is het samenspel tussen docent en klas … dus we isoleren het 1 niet van het ander.

Ook hiervoor geldt … wij werken altijd op maat en vanuit de vraag/behoefte van de opdrachtgever. Neem dus gerust contact op om jouw situatie te bespreken.


Aanmelding voor deze trainingen kan via info@dewegvandeheld.nl