Ons team

 

Passend bij onze visie werken er bij ons coaches en trainers die open, authentiek, aandachtig en helder zijn. Ieder met eigen unieke eigenschappen en allemaal met een groot hart voor onze jongeren.

Michel.jpg

Michel Rem

Ik heb De weg van de Held 12 jaar geleden opgericht. Daarvoor was ik gymdocent op verschillende scholen in Utrecht en omgeving. Het belangrijkste (en leukste) in ons werk vind ik het echt kijken naar de ander. Wat denkt en voelt degene die tegenover mij staat. Wat gaat er in zijn belevingswereld om waardoor hij zich gedraagt zoals hij zich gedraagt. Niet afrekenen of veroordelen op gedrag dus …. Maar verkennen waar het vandaan komt. En dan samen op zoek naar mogelijkheden om vanuit zijn eigenheid in verbinding met de ander stappen te zetten.

Irme.jpg

Imre Roos

Na mijn opleiding omgangskunde heb ik de afgelopen 9 jaar op verschillende scholen gewerkt in de regio Utrecht. Mijn interesse gaat uit naar de jongeren die iets extra’s nodig hebben. Ik heb altijd oprechte interesse gehad in jongeren; wat zorgt ervoor dat iemand doet wat hij doet? Gedrag wordt ergens door veroorzaakt en als je weet waardoor dan heb je de mogelijkheid dit aan te passen of te veranderen. Door samen te verkennen en te sporten onderzoek ik met de ander hoe we doelen kunnen bereiken en welke stappen daarvoor gezet moeten worden. 
 
De eigenschappen die naar voren komen in het sporten probeer ik positief in te zetten om iemand te helpen in zijn gedrag en doelen. In mijn eigen sporten (voetballen, hardlopen, wielrennen, boksen) onderzoek ik mijn grenzen en handel ik vaak intuïtief, dit gebruik ik ook in mijn coaching naar de ander. 

 

John.jpg

John Dekker

Ik werk sinds 2005 als coach/weerbaarheidstrainer binnen de jeugdhulpverlening en het onderwijs. Ik geef zowel individuele begeleiding als groepstrainingen. Mijn werkwijze is om aan te sluiten bij het proces van mijn cliënt. Welke stap is hij/zij bereid te maken? Belangrijk richtpunt hierin is het verkennen en vergroten van de eigenwaarde van de jongere. “Pleisters plakken” ben ik niet van. Ik benoem graag wat ik zie/ervaar en kom tot de kern. Altijd rekening houdend met waar de cliënt aan toe is uiteraard…. Het inzetten van sport als middel (boksen en voetbal) verrijkt het contact en de betrokkenheid. Naast mijn werkzaamheden in Utrecht werk ik in de regio Capelle ad Ijssel en Rotterdam vanuit mijn eigen praktijk (www.mijneigenwaarde.nl).

 

David.jpg

David Landi

Nadat ik de studie ‘europese studies’ heb afgerond aan de UvA ben ik gaan werken als tolk. Mijn vader is Italiaans en mijn moeder is Nederlands en ik ben geboren en opgegroeid in Luxemburg. Het omgaan met verschillende culturen en mensen ben ik van kinds af aan gewend. Hierdoor heb ik geleerd om de ander open en zonder waardeoordeel tegemoet te treden. In het werken met jongeren zoom ik in om de ander en zijn belevingswereld te leren kennen. We hebben allemaal onze eigen achtergrond, zowel cultureel als onze gezinnen van herkomst. Ik vind het belangrijk om in ons werk de ander te zien, en samen te ontdekken wat het hoogste potentieel is in een situatie en of die bereikt kan worden. Wanneer we die voor ogen hebben is het geweldig om daar samen naar toe te werken. Ik vind het mooi om te zien hoe boksen vaak een weerspiegeling is van hoe we ons gedragen in het leven.  

Ik ben heel mijn leven al fanatiek aan het sporten. Op mij 10de zat ik naast voetbal al op wedstrijdzwemmen, tennis en ook een tijdje ijshockey. De laatste 5 jaar ben ik nu 4 keer per week aan het kickboksen, in Amsterdam bij Spallys gym.

 

Cris.jpg

Cris Fugers

Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie. Ik ben zelf veel bezig met sport en naast het sporten houd ik mij bezig met de gezondheid en het welbevinden van anderen. Deze passies komen samen bij De weg van de Held. Om jongeren op weg te helpen is het als toegepast psycholoog de taak om gedragsverandering te bewerkstelligen bij de jongeren. Ik vind ik het ook erg leuk om met jongeren te werken op een manier die goed aansluit bij de doelgroep. Niet veroordelen op gedrag, een relatieband opbouwen door middel van sport en goed contact en een ontspannen sfeer zorgen ervoor dat er wel degelijk gedragsverandering wordt bewerkstelligd.

 

Kelsey_foto.jpeg

Kelsey Korsman 

Tijdens mijn CIOS opleiding kwam ik er achter dat sporten niet alleen maar bewegen is maar dat er veel meer achter ligt. Wat maakt dat iemand dat doet; hoe kan ik iemand helpen dat te leren en waar komt dat gedrag vandaan. Dit motiveerde mij om verder te studeren. Ik studeer nu psychomotorisch therapie waarbij de koppeling tussen gevoel, gedachtes en handelen op een ervaringsgerichte manier wordt gemaakt. Daarbij wordt een transfer naar het dagelijks leven gemaakt. Mijn drijfveer is het samen toewerken naar contact naar je lijf en gevoel zodat je kan doen waar jij je het beste bij voelt.

 

Dzemal_foto.png

Dzemal Kopic